Utoljára frissíve: 2021.01.27. 17:42:03
Adatvédelmi információk
Személyes adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Az Ön adatait ezért kizárólag a törvényi rendelkezések (EU Általános Adatvédelmi Rendelet, TKG) alapján kezeljük. Ebben az adatvédelmi tájékoztatóban tájékoztatjuk Önt az adatkezelés legfontosabb szempontjairól a weboldalunkon.

Tájékoztatás
A Vitál Faház webhely nem tárol személyes adatokat az Ön beleegyezése nélkül. Ön önként elhagyhatja személyes adatait bizonyos célokra a Vitál Faház webhely kijelölt területein, például nevét, e-mail címét, telefonszámát egy ajánlatkérés részeként vagy más kapcsolattartó részeként. Ha kapcsolatba lép velünk a weboldalon található űrlap használatával vagy e-mailben, akkor az Ön által megadott adatokat továbbítjuk értékesítési tanácsadóinknak / kereskedelmi ügynökeinknek a kérés feldolgozása céljából, és további kérdések esetén, és tároljuk. három évig. Ezeket az adatokat az Ön beleegyezése nélkül nem adjuk tovább harmadik feleknek.

Az adatok felhasználása
Jelenleg adatokat továbbíthat a weboldalra, például ajánlatkérést kérhet. Ilyen esetekben a megadott információkat felhasználjuk kérésének kezelésére, valamint a webhely és az Ön számára kínált kapcsolódó szolgáltatások testreszabására és fejlesztésére.

Ön elfogadja, hogy az Ön által a weboldalon megadott személyes adatait (különösen a nevét, e-mail címét) marketing célokra felhasználhatjuk, és hogy hirdetési anyagot vagy kommunikációt küldünk Önnek az általunk kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek érdekel téged.

Ha nem szeretne további hirdetést vagy kommunikációt kapni a kínált szolgáltatásokról, bármikor visszavonhatja beleegyezését.

Vitál Faház vásárlása esetén a szerződéses jogviszonyból származó összes adatot addig tároljuk, amíg a törvényes szavatossági és kártérítési időszak le nem jár. Az adatkezelés a TKG jogszabályi rendelkezései, valamint a GDPR Art 6 Abs 1 lit (a hozzájárulás) és / vagy b (a szerződés teljesítéséhez szükséges) alapján történik. Ha nem kötnek szerződést, akkor az általunk tárolt adatok törlődnek.

A tájékoztatáshoz, az adatok helyesbítéséhez és törléséhez való jog
Elvileg joga van információkhoz, javításokhoz, törlésekhez, korlátozásokhoz, adatok hordozhatóságához, visszavonásokhoz és kifogásokhoz. Ha úgy gondolja, hogy adatainak kezelése megsérti az adatvédelmi törvényt, vagy az adatvédelmi igényeit bármilyen módon megsértették, panaszt tehet a felügyeleti hatóságnál.
Ha információt szeretne kérni személyes adatairól, javításra vagy törlésre kerül, vagy le szeretne iratkozni a leveleinkről, kérjük, használja az elérhetőségi űrlapunkat vagy az egyes levelekről való leiratkozás lehetőségeit.

Adatbiztonság
Technológiailag általánosan elismert biztonsági szabványokat alkalmazunk a bevitt látogatói adatok biztonságának megőrzésére, hogy megvédjük a weboldal látogatói adatait a visszaéléstől, elvesztéstől és hamisítástól.

A nyilatkozat módosításai a magánélet és a magánélet védelme érdekében
Saját belátásunk szerint időről időre módosíthatjuk vagy kiegészíthetjük ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Ha megváltoztatjuk ezt az adatvédelmi irányelvet, akkor az oldal tetején feltüntetjük a felülvizsgálat dátumát. A módosított vagy módosított adatvédelmi nyilatkozat ettől az időponttól lép hatályba az Ön és információi tekintetében. Javasoljuk, hogy rendszeresen olvassa el ezt az adatvédelmi irányelvet, hogy tájékoztatást kapjon arról, hogyan védjük az adatait.

A kiskorúak magán- és magánszférájának védelme
Tisztában vagyunk a kiskorúak személyes és személyes szférájának védelmének fontosságával az interaktív online világban. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Vitál Faház weboldalt nem kiskorúak tájékoztatására vagy a kiskorúaktól származó adatok gyűjtésére tervezték.

Kérdések a magánélet és a személyiség védelméről
Ha bármilyen kérdése, javaslata vagy aggálya van az adatvédelemmel kapcsolatban a weboldal használatakor, akkor szívesen használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, vagy küldjön e-mailt az info@vitalfahaz.hu címre, vagy írjon nekünk a Vitál Faház Kft., Tsz. Major 130/12, HU-9176 Mecsér.